s-osvita.com.ua ОБУЧЕНИЕ ЗА РУБЕЖОМ Стипендии и гранты Гранти молодим фахівцям у судинній хірургії для стажування в США


Шановні відвідувачі сайту!

Запрошуємо відвідати наш новий сайт OSVITA.IN.NET, де ви зможете ознайомитись з актуальними пропозиціями українських і закордонних університетів і не тільки ...

https://osvita.in.net

Гранти молодим фахівцям у судинній хірургії для стажування в США

Гранти молодим фахівцям у судинній хірургії для стажування в США та участі в Vascular Annual Meeting 2016
Спільнота судинних хірургів США повідомляє про прийом заявок на участь у стипендіальній програмі 2016 року.

Стипендіатами програми можуть стати молоді фахівці з вищою медичною освітою, у віці до 40 років, які не є громадянами країн Північної Америки.

Учасники програми отримають можливість провести близько двох тижнів 2016 року в США, відвідавши медичні університети та клініки країни, і взяти участь у роботі щорічної міжнародної конференції з судинної хірургії Vascular Annual Meeting-2016, яка пройде з 8 по 11 червня 2016 року в Вашингтоні.

Стипендія в розмірі $ 5,000 для покриття всіх витрат на проїзд та проживання під час відвідування США, буде вручена учасникам програми 8 червня 2016 року.

Заповнену форму заявки і всі супровідні документи необхідно направити за адресою membership@vascularsociety.org до 14 червня 2015 року. Форма заявки опублікована на сайті спільноти.
Повна інформація про програму на сайті VascularWeb: http://www.vascularweb.org/about/Pages/svs-international-scholars-program.aspx

07 122 2016ДОРОГІ АБІТУРІЄНТИ І ВИПУСКНИКИ ШКІЛ!

Вас вітає довідково-інформаційний портал
СУЧАСНА ОСВІТА В УКРАЇНІ І ЗА КОРДОНОМ!

Підпишіться у формі підписки (див. нижче), щоб завантажити безкоштовно журнал «Сучасна освіта», в якому навчальні заклади запрошують докладніше дізнатися про набір абітурієнтів і правилах прийому.

Журнал висилається безкоштовно на е-мейл в цифровому форматі.

Ніякого спаму! Увага! Ми не зможемо доставити пошту на домени .ru!

В разделе «Стипендии и гранты» собраны лучшие гранты, оплачиваемые стажировки, правительственные программы для украинских студентов. Вы найдете всю необходимую информацию про размер стипендии (гранта), дедлайны, требования, продолжительность обучения, объем финансирования и т.п.