s-osvita.com.ua ОБУЧЕНИЕ В УКРАИНЕ Знакомьтесь: ВУЗ! Факультет біотехнології і біотехніки НТУУ «КПІ»


Шановні відвідувачі сайту!

Запрошуємо відвідати наш новий сайт OSVITA.IN.NET, де ви зможете ознайомитись з актуальними пропозиціями українських і закордонних університетів і не тільки ...

https://osvita.in.net

Національна академія статистики, обліку та аудиту (НАСОА)

Національна академія статистики, обліку та аудиту

НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ СТАТИСТИКИ, ОБЛІКУ ТА АУДИТУ

Державний вищий навчальний заклад економічного спрямування
ІV рівня акредитації
Ліцензія МОНУ - АЕ № 527454 від 05.11.2014.
Академія має ліцензію на підготовку іноземних студентів.

НАВЧАННЯ ЗА РАХУНОК БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ ТА НА УМОВАХ КОНТРАКТУ

 

 СПЕЦІАЛЬНОСТІ:

 ЕКОНОМІКА

  • Прикладна статистика та бізнес аналітика
  • Економічна кібернетика

ОБЛІК І ПОДАТКУВАННЯ

  • Облік, аудит і оподаткування

ФІНАНСИ, БАНКІВСЬКА СПРАВА І СТРАХУВАННЯ

  • Фінанси, банківська справа і страхування

МЕНЕДЖМЕНТ

  • Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності

 

Олександр Григорович Осауленко   Ректор Академії - член-кореспондент НАН України, доктор наук з державного управління, професор, Заслужений економіст України Олександр Григорович Осауленко.

Форми навчання: денна, заочна та дистанційна
В Академії постійно запроваджуються нові освітні програми. За підтримки Євростату розпочате приєднання до європейської магістерської програми у сфері офіційної статистики - ЕМОС. Академія акредитована за програмами АССА, що надає можливість випускникам одночасно з дипломами Академії отримувати сертифікати міжнародної професійної організації у сфері фінансів. Спільно з польськими вищими навчальними закладами запроваджується одна з найбільш престижних професійних програм - підготовка магістрів бізнес-адміністрування (МВА).

В Академії функціонує Національний центр обліку та аудиту, в якому проходять підготовку фахівці для отримання сертифікатів аудитора, а також перепідготовку і підвищення кваліфікації аудитори з усієї України.  

У докторантурі та аспірантурі Академії здійснюється підготовка наукових і науково-педагогічних кадрів. В Академії діє спеціалізована Вчена рада з правом прийняття до розгляду та проведення захисту дисертацій на здобуття наукового ступеня кандидата та доктора економічних наук за спеціальностями: "Статистика", "Бухгалтерський облік, аналіз та аудит".

Академія підтримує плідні освітянські, наукові та культурні зв'язки з провідними профільними НАСОАвищими навчальними закладами Європи. Основні університети-партнери за кордоном: у Франції - Університет Пантеон-Сорбонна Париж (Universite de Paris),  Группа національних шкіл економіки та статистики (GENES); в Польщі - Жешувський Університет (Uniwersytet Rzeszowski), Університет інформатики в Лодзі (Wyższa Szkoła Informatyki w Łodzi); Вища банківська школа в Познані (Wyższа Szkoły Bankowа w Poznaniu). Спільно з університетами-партнерами студенти та викладачі Академії беруть участь у науково-дослідних проектах, міжнародних науково-практичних конференціях, семінарах, круглих столах.

Національна академія статистики, обліку та аудиту (НАСОА, Україна) та Вища школа бізнесу в Домброві Гурнічій (WSB, Польща) пропонують навчання по програмі "ПОДВІЙНИЙ ДИПЛОМ" (без сертифікатів ЗНО) за спільними освітніми програмами підготовки бакалаврів та магістрів на території України.

Випускники Академії конкурентоспроможні та затребувані на ринку праці як в Україні, так і за кордоном.

Адреса Академії: 04107,  м. Київ, вул. Підгірна, 1.
Сайт: nasoa.edu.ua
Телефони: (044) 484-47-78 (приймальна комісія); 
(044) 484-47-73 (відділ профорієнтаційної роботи)
E-mail: pr_com@nasoa.edu.ua

Успішна професійна кар'єра починається у нас!

07 122 2016ДОРОГІ АБІТУРІЄНТИ І ВИПУСКНИКИ ШКІЛ!

Вас вітає довідково-інформаційний портал
СУЧАСНА ОСВІТА В УКРАЇНІ І ЗА КОРДОНОМ!

Підпишіться у формі підписки (див. нижче), щоб завантажити безкоштовно журнал «Сучасна освіта», в якому навчальні заклади запрошують докладніше дізнатися про набір абітурієнтів і правилах прийому.

Журнал висилається безкоштовно на е-мейл в цифровому форматі.

Ніякого спаму! Увага! Ми не зможемо доставити пошту на домени .ru!

Представляем вашему вниманию s-osvita.com.ua и Журнал «Сучасна освiта» - помощники в выборе учебного заведения.
   Университеты, академии и институты, техникумы, колледжи и училища , тренинги и семинары , курсы , обучение за рубежом , повышение квалификации или второе высшее образование, аспирантура и магистратура, докторантура, МВА - наблюдайте за рынком образовательных услуг, делайте выводы и стройте планы.
   Поступите в Вуз Киева или Украины. Лучшие институты, университеты и академии Киева и Украины ждут вас. Получите высшее или второе высшее образование в одном из негосударственных или государственных вузов Киева, Украины. Медицинские академии, педагогические университеты, юридические институты, экономические институты, финансовые академии, технические вузы, гуманитарные вузы, социальные вузы приглашают тебя на дни открытых дверей . Найдите свой вуз на s-osvita.com.ua
    Читайте наш всеукраинский рекламно-информационный журнал «Сучасна освiта», который издается с 1997 года. В статьях журнала найдете об образовании почти все: от комментариев к законам и перспективных планах правительства страны - до разбора ситуаций на экзаменах и практических советов преподавателей.