s-osvita.com.ua ОБУЧЕНИЕ ЗА РУБЕЖОМ Образование в Канаде Де знайти притулок студенту в Канаді?


Шановні відвідувачі сайту!

Запрошуємо відвідати наш новий сайт OSVITA.IN.NET, де ви зможете ознайомитись з актуальними пропозиціями українських і закордонних університетів і не тільки ...

https://osvita.in.net

Де знайти притулок студенту в Канаді?

журнал «Сучасна освіта» №1-2, 2016 рік

Проживання в сім’ї

Багато канадських сімей раді прийняти у себе іноземних студентів. Для вас це може бути прекрасною можливістю поліпшити знання англійської або французької мови, познайомитися з повсякденним життям Канади і зустріти нових друзів. Проживання в сім'ї передбачає більш стабільні та безпечні умови для молоді, що приїжджає до Канади. Зазвичай такий вид проживання означає, що канадська сім'я приймає студента в своєму будинку на час його навчання в Канаді. Гостю надається харчування й окрема мебльована кімната, і господарі раді залучити його до участі в сімейному і громадському житті.
Середня вартість проживання в сім'ї: 400-800 канадських доларів на місяць.

Гуртожиток

Багато навчальних закладів пропонують житло, розташоване в студентських містечках або поблизу від них, що дуже зручно. Якість і розмір кімнат можуть відрізнятися; в багатьох гуртожитках кухні, туалети, душі та пральні призначені для загального користування. Зазвичай можна вибрати або окрему, або загальну кімнату, до того ж гуртожитки, як правило, розділені на жіночі і чоловічі. У деяких випадках у вартість проживання може бути включено харчування в кафетерії або їдальні. У більшості гуртожитків - мебльовані кімнати; тут ви отримаєте відмінну можливість взяти участь у студентському житті і познайомитися з іншими студентами.
Середня вартість кімнати в гуртожитку: 3 000-7 500 канадських доларів за навчальний рік.

Оренда

У студентів є можливість оренди житла, але тут ціни, якість і наявність варіантів дуже сильно варіюються. У великих містах вартість оренди часто дуже велика, а кількість вільних місць часто обмежена. Багато студентів, щоб заощадити, знімають квартири разом, і зазвичай їм вдається знайти відповідне житло. У багатьох навчальних закладах є служби по розміщенню за межами студентського містечка, тут вам запропонують недорогі варіанти поблизу місця навчання.
Середня вартість спільної оренди житла у Канаді: 250-700 канадських доларів на місяць.

Джерело: www.studycanada.ca

07 122 2016ДОРОГІ АБІТУРІЄНТИ І ВИПУСКНИКИ ШКІЛ!

Вас вітає довідково-інформаційний портал
СУЧАСНА ОСВІТА В УКРАЇНІ І ЗА КОРДОНОМ!

Підпишіться у формі підписки (див. нижче), щоб завантажити безкоштовно журнал «Сучасна освіта», в якому навчальні заклади запрошують докладніше дізнатися про набір абітурієнтів і правилах прийому.

Журнал висилається безкоштовно на е-мейл в цифровому форматі.

Ніякого спаму! Увага! Ми не зможемо доставити пошту на домени .ru!