s-osvita.com.ua ОБУЧЕНИЕ ЗА РУБЕЖОМ Стипендии и гранты Стипендії Ваньє 2014 року


Шановні відвідувачі сайту!

Запрошуємо відвідати наш новий сайт OSVITA.IN.NET, де ви зможете ознайомитись з актуальними пропозиціями українських і закордонних університетів і не тільки ...

https://osvita.in.net

Стипендії Ваньє 2014 року

Стипендії Ваньє 2014 року для навчання за програмами PhD в університетах Канади. Дедлайн: 2013-11-05. Країна: Canada. Область наук: Загальнонаукові. Тип гранту: Competition. For studying abroad. For students.

Стипендії Ваньє (Vanier Canada Graduate Scholarships - Vanier CGS), засновані Урядом Канади, надають можливість успішним дипломованим фахівцям (громадянам Канади та іноземцям) продовжити освіту в канадських університетах. Програма передбачає післядипломне навчання (аспірантура, PhD) у гуманітарних, соціальних, природничих, технічних науках і медицині.
Для участі у конкурсі на отримання стипендій претендентам слід в першу чергу звернутися в один з канадських університетів, якому Уряд Канади через уповноважені організації виділив кошти за даною програмою. Список університетів, що беруть участь в програмі в 2013, 2014 і 2015 роках, представлений на сайті Vanier Canada Graduate Scholarships: http://www.vanier.gc.ca/eng/pdf/allocations-attribution.pdf
У відділ післядипломної освіти (graduate studies office) відповідного факультету обраного університету необхідно направити лист з висловленням зацікавленості в подачі заяви на участь у програмі стипендій Vanier Canada Graduate Scholarship в цьому університеті. Претенденти повинні відповідати вимогам до вступу в обраний університет, включаючи вимоги до знання мови. Перелік вимог, що пред'являються до вступників в університети, можна отримати у відділах післядипломної освіти.
Лист з вираженням зацікавленості бажано відправити до університету якомога раніше. Заявки від претендентів на стипендію з доданням усіх необхідних документів приймаються університетами у вересні - жовтні місяці, в цей же час в університетах формуються списки кандидатів на отримання стипендії.
6 листопада 2013 року - кінцевий термін для висунення університетами кандидатів на стипендію; університети направляють сформовані списки в організації, що розподіляють кошти за програмою.
Остаточний список стипендіатів програми Ваньє оголошується у квітні - червні наступного року. Виплата стипендій починається в травні або вересні після оголошення результатів конкурсу.
Брати участь у програмі можуть як фахівці, які тільки планують навчання в аспірантурі, так і  аспіранти, за умови, що тривалість навчання в аспірантурі не перевищує 20 місяців на 1 травня 2014 року. Стипендія становить  50 000 доларів на рік як для громадян Канади, так і для іноземців; тривалість навчання за програмою - 3 роки.
Детальна інформація про програму опублікована на сайті Vanier Canada Graduate Scholarships www.vanier.gc.ca/eng/scholarship_details - renseignements_generaux.aspx

07 122 2016ДОРОГІ АБІТУРІЄНТИ І ВИПУСКНИКИ ШКІЛ!

Вас вітає довідково-інформаційний портал
СУЧАСНА ОСВІТА В УКРАЇНІ І ЗА КОРДОНОМ!

Підпишіться у формі підписки (див. нижче), щоб завантажити безкоштовно журнал «Сучасна освіта», в якому навчальні заклади запрошують докладніше дізнатися про набір абітурієнтів і правилах прийому.

Журнал висилається безкоштовно на е-мейл в цифровому форматі.

Ніякого спаму! Увага! Ми не зможемо доставити пошту на домени .ru!

В разделе «Стипендии и гранты» собраны лучшие гранты, оплачиваемые стажировки, правительственные программы для украинских студентов. Вы найдете всю необходимую информацию про размер стипендии (гранта), дедлайны, требования, продолжительность обучения, объем финансирования и т.п.