s-osvita.com.ua ОБУЧЕНИЕ ЗА РУБЕЖОМ Стипендии и гранты Стипендії Уряду КНР на 2016-2017 навчальний рік


Шановні відвідувачі сайту!

Запрошуємо відвідати наш новий сайт OSVITA.IN.NET, де ви зможете ознайомитись з актуальними пропозиціями українських і закордонних університетів і не тільки ...

https://osvita.in.net

Програма «Opportunity» на 2013-2014 навчальний рік

Термін подачі документів - до 6 вересня 2013 р.
Програма «Opportunity» створена для талановитих громадян України, Білорусії та Росії, які:

• планують самостійно вступати до акредитованих навчальних закладів США для отримання ступеня Associate, Bachelor's, Master's або PhD;
• не мають коштів для оплати витрат, пов'язаних з вступом;
• претендують на отримання від американського коледжу або університету фінансової підтримки, яка повністю покриває витрати на навчання.

Грант оплачує витрати тільки на процес вступу і не покриває вартість навчання.
Перша частина гранту включає наступні витрати:
• реєстраційні збори на здачу тестів TOEFL / IELTS, GRE, GMAT, SAT, ACT;
• проїзд до центру тестування;
• аплікаційні збори університетів;
• інші витрати, пов'язані з процесом вступу, які можуть бути оплачені прямим безготівковим платежем.
На другому етапі, після підтвердження факту зарахування до ВНЗ, з коштів гранту «Opportunity» будуть оплачені:
• консульський збір і SEVIS збір;
• проїзд до найближчого Консульства або Посольства США в Росії;
• квитки до місця навчання в США;
• витрати "на облаштування".
Для того щоб стати учасником програми, необхідно зв'язатися з найближчим до вас Центром EducationUSA в Росії не пізніше 6 вересня 2013 р.

Процес подачі документів складається з декількох етапів:
1. Кандидат зв'язується з консультантом найближчого центру EducationUSA по електронній пошті. Необхідно вказати область запланованого навчання, а також бажану ступінь (Бакалаврат, Магістратура, Докторантура).
2. Кандидат обговорює з ним свої плани на вступ до ВНЗ США та отримання повної фінансової допомоги від університетів, в які він вступає за допомогою (за попереднім записом) особистої консультації або онлайн у спеціально призначений час.
3. Кандидат надає документи, що демонструють, що ні він, ні його родина не в змозі самостійно оплатити процес вступу.
4. Кандидат отримує від консультанта посилання на електронну анкету.
5. Кандидат заповнює електронну анкету і завантажує необхідні додатки (документи).
6. Консультант відправляє анкету на розгляд до Посольства США в Росії.
7. Комісія визначає фіналістів для участі в програмі. Всім учасникам, хто брав участь у конкурсі, буде надіслано лист із зазначенням їх статусу.
8. Після схвалення заявки Посольством США в Росії кандидат спільно з консультантом заповнює форму фінансових витрат і отримує інформацію щодо їх оплати.
9. Фіналісти програми повинні будуть повідомити своїх консультантів Центрів EducationUSA про всі пропозиції про зарахування та надання фінансової допомоги американськими університетами (включаючи відмови).
Важливі моменти:
• Консультанти НЕ беруть участі в процесі відбору заявок.
• Випускники програм Fulbright і Muskie і студенти, що навчаються на даний момент у вищих навчальних закладах США або вже закінчили їх, не мають права на отримання грантів «Opportunity». Випускники програм FLEX і UGRAD можуть брати участь у програмі.
• Громадяни США і постійні жителі цієї країни, співробітники Центрів EducationUSA, Американських Рад з Міжнародної Освіти, Посольства США та їх найближчі родичі не мають права на отримання грантів «Opportunity».
• Компенсація вже витрачених коштів на вступ не передбачена.
• Програма не надає жодних гарантій на отримання стипендії в освітніх установах США.

Останній термін подання документів 6 вересня 2013 р.
Відбіркова комісія надає рівні можливості для всіх учасників незалежно від раси, статі, етнічної приналежності, географічного регіону і академічної дисципліни.
Всі рішення приймаються індивідуально. Надання грантів фіналістам здійснюється на розсуд Посольства США і може бути припинено у будь-який час, якщо студент не дотримується встановлених вимог (наприклад, не дотримується терміну здачі тестів і подачі заяв на вступ до університетів і коледжів).
Програму «Opportunity» здійснює Бюро освітніх та культурних програм Державного департаменту США і адмініструють Американські Ради з міжнародної освіти. Оплата за грантом перекладається безпосередньо в організації та навчальні заклади.
Центри EducationUSA сприяють зростанню популярності американської вищої освіти в усьому світі, надаючи повну, об'єктивну та своєчасну інформацію про можливості навчання у вищих навчальних закладах у США.
Інформація про Програму на сайті посольства США в Москві http://russian.moscow.usembassy.gov/oi.html

 

07 122 2016ДОРОГІ АБІТУРІЄНТИ І ВИПУСКНИКИ ШКІЛ!

Вас вітає довідково-інформаційний портал
СУЧАСНА ОСВІТА В УКРАЇНІ І ЗА КОРДОНОМ!

Підпишіться у формі підписки (див. нижче), щоб завантажити безкоштовно журнал «Сучасна освіта», в якому навчальні заклади запрошують докладніше дізнатися про набір абітурієнтів і правилах прийому.

Журнал висилається безкоштовно на е-мейл в цифровому форматі.

Ніякого спаму! Увага! Ми не зможемо доставити пошту на домени .ru!

В разделе «Стипендии и гранты» собраны лучшие гранты, оплачиваемые стажировки, правительственные программы для украинских студентов. Вы найдете всю необходимую информацию про размер стипендии (гранта), дедлайны, требования, продолжительность обучения, объем финансирования и т.п.