ВСТУПНА КАМПАНІЯ - 2024

Кращі українські університети чекають тебе. Довідник технікумів і коледжів України

ВСТУПНА КАМПАНІЯ - 2024 ВСТУПНА КАМПАНІЯ - 2024

НАВЧАННЯ УКРАЇНЦІВ ЗА КОРДОНОМ

Університету світу чекають тебе: умови вступу, вартість навчання, гранти і стипендії

НАВЧАННЯ УКРАЇНЦІВ ЗА КОРДОНОМ НАВЧАННЯ УКРАЇНЦІВ ЗА КОРДОНОМ

Современное образование (Украина и мир)

Современное образование (Украина и мир)

Современное образование (Украина и мир) Современное образование (Украина и мир)

Читать новый номер журнала


Шановні відвідувачі сайту!

Запрошуємо відвідати наш новий сайт OSVITA.IN.NET, де ви зможете ознайомитись з актуальними пропозиціями українських і закордонних університетів і не тільки ...

https://osvita.in.net


 

электронная подписка

ДОРОГІ АБІТУРІЄНТИ І ВИПУСКНИКИ ШКІЛ!

Ми підготували для вас корисний сервіс «Безкоштовну он-лайн передплату» на свіжий випуск журналу «Сучасна освіта». Щоб підписатись, заповніть форму (внизу).

Ви будете отримувати на електронну пошту номер журналу одразу після його виходу в світ.

На сторінках журналу завжди актуальна інформація, поради, як правильно вибрати навчальний заклад і майбутню професію, і як отримати престижну освіту.

Читайте, аналізуйте, вирішуйте - ми допоможемо!

 

Ніякого спаму! Увага! Ми не зможемо доставити пошту на домени .ru!


 

Сучасна освіта в Україні і за кордоном

Графік проведення ЗНО-2017 затверджено

график зно - 2017Наказом Міністерства освіти і науки України від 31 серпня 2016 року № 1055 затверджено Календарний план підготовки та проведення в 2017 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, що визначає основні етапи підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання, а також терміни їх реалізації.

реєстрація

Реєстрація осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 6 лютого до 17 березня 2017 року. Вносити зміни до реєстраційних даних учасники зовнішнього незалежного оцінювання зможуть до 31 березня 2017 року.

Запрошення-перепустки для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, у яких зазначатиметься час і місце проведення тестувань,  будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників до 28 квітня 2017 року.

Основна сесія

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання триватиме з 23 травня до 16 червня.

Предмет Дата
українська мова і література 23 травня
іспанська, німецька, французька мови 25 травня
англійська мова 29 травня
математика 31 травня
історія України 2 червня
російська мова 6 червня
біологія 8 червня
географія 12 червня
фізика 14 червня
хімія 16 червня

 

 

 

 

 

 

 

 

 Додаткова сесія

Графік проведення додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання буде оприлюднений до 28 квітня 2017 року. Реєстрація для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання окремих категорій осіб, які не мали змоги зареєструватися в основний період (учасники антитерористичної операції, особи з окупованого Криму та неконтрольованих територій Донбасу), триватиме з 3 до 19 травня 2017 року.

ОПРИЛЮДНЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ

Інформація про результати основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів буде розміщена на інформаційних сторінках учасників зовнішнього незалежного оцінювання до 23 червня 2017 року (українська мова і література, іноземні мови, математика – до 15 червня, історія України, біологія, російська мова – до 19 червня, географія, фізика, хімія – до 23 червня).

Джерело: https://testportal.com.ua

Представляем вашему вниманию s-osvita.com.ua и Журнал «Сучасна освiта» - помощники в выборе учебного заведения.
   Университеты, академии и институты, техникумы, колледжи и училища , тренинги и семинары , курсы , обучение за рубежом , повышение квалификации или второе высшее образование, аспирантура и магистратура, докторантура, МВА - наблюдайте за рынком образовательных услуг, делайте выводы и стройте планы.
   Поступите в Вуз Киева или Украины. Лучшие институты, университеты и академии Киева и Украины ждут вас. Получите высшее или второе высшее образование в одном из негосударственных или государственных вузов Киева, Украины. Медицинские академии, педагогические университеты, юридические институты, экономические институты, финансовые академии, технические вузы, гуманитарные вузы, социальные вузы приглашают тебя на дни открытых дверей . Найдите свой вуз на s-osvita.com.ua
    Читайте наш всеукраинский рекламно-информационный журнал «Сучасна освiта», который издается с 1997 года. В статьях журнала найдете об образовании почти все: от комментариев к законам и перспективных планах правительства страны - до разбора ситуаций на экзаменах и практических советов преподавателей.