s-osvita.com.ua НАВЧАННЯ ЗА КОРДОНОМ Стипендії і гранти «Інститут Масдар» (ІМ) (Об’єднані Арабські Емірати) надає гранти


Шановні відвідувачі сайту!

Запрошуємо відвідати наш новий сайт OSVITA.IN.NET, де ви зможете ознайомитись з актуальними пропозиціями українських і закордонних університетів і не тільки ...

https://osvita.in.net

«Інститут Масдар» (ІМ) (Об’єднані Арабські Емірати) надає гранти

«Інститут Масдар» (ІМ) пропонує навчання на магістерських програмах з природничих наук, інжинірингу, космічних систем та технологій, а також на міждисциплінарних програмах в аспірантурі.

Університет науки і технологій «Інститут Масдар» (м. Абу-Дабі, ОАЕ) є університетом, орієнтованим на наукові дослідження в сфері альтернативної енергетики, стійкого розвитку та навколишнього середовища. Цей навчальний заклад  був відкритий 6 вересня 2009 року. В університеті наразі навчається близько 500 студентів з більш ніж 60 країн світу.

Обрані талановиті студенти матимуть змогу отримувати грант, який передбачає повне покриття коштів на навчання, щомісячну стипендію, проживання у гуртожитку, медичне страхування, персональний ноутбук, підручники, щорічне покриття витрат на подорож додому та компенсацію видатків на складання іспитів GRE, TOEFL/IELTS.

Випускники ІМ, окрім диплому університету, отримують сертифікат про проходження навчального курсу, підписаний ІМ та Массачусетським технологічним інститутом (Massachusetts Institute of Technology), який підтверджує, що їхній диплом відповідає стандартам.

Останній термін подачі документів – 31 травня 2016 року.

Документи подавати до приймальної комісії ІМ (Student Enrolment Office) – enrolment@masdar.ac.ae.

Більш детальна інформація про університет та вимоги вступу знаходяться на веб-сайті «Інституту Масдар» www.masdar.ac.ae.

Джерело: http://mon.gov.ua

07 122 2016ДОРОГІ АБІТУРІЄНТИ І ВИПУСКНИКИ ШКІЛ!

Вас вітає довідково-інформаційний портал
СУЧАСНА ОСВІТА В УКРАЇНІ І ЗА КОРДОНОМ!

Підпишіться у формі підписки (див. нижче), щоб завантажити безкоштовно журнал «Сучасна освіта», в якому навчальні заклади запрошують докладніше дізнатися про набір абітурієнтів і правилах прийому.

Журнал висилається безкоштовно на е-мейл в цифровому форматі.

Ніякого спаму! Увага! Ми не зможемо доставити пошту на домени .ru!

zarubГоловне питання, яким задається абітурієнт, націлений їхати за знаннями в далекі країни, це вибір країни. Портал «Сучасна освіта в Україні і за кордоном» в розділі «Навчання за кордоном» розповість про існуючі моделі закордонної освіти, про умови вступу, навчання та проживання іноземних студентів, що і де найкраще вивчати.