s-osvita.com.ua НАВЧАННЯ ЗА КОРДОНОМ Освіта в Австралії Університети Австралії, ціни на навчання


Шановні відвідувачі сайту!

Запрошуємо відвідати наш новий сайт OSVITA.IN.NET, де ви зможете ознайомитись з актуальними пропозиціями українських і закордонних університетів і не тільки ...

https://osvita.in.net

Університети Австралії, ціни на навчання

навчання в АвстраліїВищі навчальні заклади Австралії займають високі позиції в загальносвітових рейтингах. Найстаріші університети країни з`явилися в середині позаминулого і початок минулого століття, і носять імена штатів і міст: Університет Сіднея (1850), Університет Мельбурна (1855), Університет Аделаїди, Університет Квінсленда, Університет Західної Австралії.

Географія навчання

Австралійські університети розташовані по всьому континенту. Але найбільший їх вибір - в Сіднеї і Мельбурні, двох найбільших містах країни, а також в столицях інших штатів - Бризбені, Перті і Аделаїді. Тому тим, хто планує шукати роботу у великих компаніях - їм можна порадити поїхати на навчання саме в ці міста. Маленькі провінційні університети більш спеціалізовані - туди варто їхати за якоюсь певною професією, наприклад, професією ветеринарного лікаря або еколога вузького профілю.

Програми навчання

Дипломні професійні програми. Розраховані на 2 роки навчання в Австралії.
Бакалаврські програми. Стандартна тривалість навчання в Австралії - 3 роки, але на спеціальностях (наприклад: інженерія, медицина) навчання триває довше.
Все більшою популярністю користуються програми, що передбачають отримання "подвійного ступеня" (наприклад, в сфері бізнесу і права, інформаційних технологій і менеджменту та ін.). На них потрібно вчитися довше - від 4 до 6 років (залежно від спеціальності та інтенсивності навчання).
Магістерські програми. Ступінь магістра присуджується після проходження програми навчання (1-2 роки) і / або виконання дослідницької роботи (2-3 роки).
Докторські програми. Ступінь доктора наук (PhD) - найвища академічна кваліфікація - присуджується в результаті проходження теоретичного курсу і виконання науково-дослідної роботи.

Вимоги при вступі на бакалавріат в Австралії

На жаль, український атестат про повну загальну середню освіту не визнається еквівалентним університети Австраліїавстралійському, тому вступити до австралійського університету відразу після закінчення школи в Україні не вийде. Однак засмучуватися не варто, адже є кілька альтернативних варіантів:

Перший - грунтовний і дорогий - відучитися два випускних класи в австралійській школі (Year 11 і 12) і отримати австралійський атестат.

Другий - вступити на програму Foundation. Такі програми, тривалість яких становить зазвичай 1 академічний рік, поєднують інтенсивні заняття англійською, підготовку з 3-4 профільних предметів.

Третій - вступити на програму професійної освіти в бізнес-коледжі або на підготовче відділення даного університету, а потім перевестися на другий або навіть третій курс вузу і довчитися там на ступінь бакалавра. В цьому випадку ВНЗ зарахує всі вивчені Вами в коледжі предмети через систему кредитів - залікових одиниць, в яких вимірюється навчальне навантаження.

Четвертий - відучитися рік в українському вузі, скласти IELTS мінімум на 6.0 балів, а потім вступити до австралійського ВНЗ відразу на перший курс.

Вимоги при вступі на магістратуру в Австралії

При вступі на магістратуру і докторантуру ніяких спеціальних підготовчих курсів проходити не потрібно! Головне, щоб була хороша успішність і відмінна анг-
лійська мова, підтверджена сертифікатом IELTS. Звичайно, потрібний досить високий рівень володіння англійською мовою: від 6.5 до 7.5 по IELTS.

Перший варіант
- ви відповідаєте всім вступним вимогам обраного вузу, і вас відразу ж зараховують на цікаву для вас програму!

Другий варіант – ви  записуєтесь на курси академічної англійської мови при обраному уні-
верситеті і відразу, після досягнення потрібного балу, переводитесь на програму поствищої освіти. Такий шлях з "умовним зарахуванням" не менше надійний для вас, як і перший варіант і, головне, абсолютно зрозумілий працівникам посольства Австралії при винесенні рішення про видачу студентської візи.

Ціни на навчання в університетах Австралії

освіта в АвстраліїВартість навчання в університетах Австралії регулюється самими вузами, тому вона не однакова. Навіть в одному і тому ж університеті вартість навчання на різних спеціальностях відрізняється, наприклад:

UTS: 24 000 - 32 000 AUD на рік

University of Queensland:
22 000 - 35 000 AUD на рік

University of Melbourne:
28 000 - 38 000 AUD на рік

Griffith University:
22 000 - 28 000 AUD на рік

Macquarie University:
25 000 - 34 000 AUD на рік

UNSW: 28 000 - 38 000 AUD на рік

Edith Cowan University:
20 000 - 26 000 AUD на рік

Журнал «Сучасна освіта» №8-9 (серпень-вересень, 2017 рік)

За матеріалами: www.austral.ru

07 122 2016ДОРОГІ АБІТУРІЄНТИ І ВИПУСКНИКИ ШКІЛ!

Вас вітає довідково-інформаційний портал
СУЧАСНА ОСВІТА В УКРАЇНІ І ЗА КОРДОНОМ!

Підпишіться у формі підписки (див. нижче), щоб завантажити безкоштовно журнал «Сучасна освіта», в якому навчальні заклади запрошують докладніше дізнатися про набір абітурієнтів і правилах прийому.

Журнал висилається безкоштовно на е-мейл в цифровому форматі.

Ніякого спаму! Увага! Ми не зможемо доставити пошту на домени .ru!

zarubГоловне питання, яким задається абітурієнт, націлений їхати за знаннями в далекі країни, це вибір країни. Портал «Сучасна освіта в Україні і за кордоном» в розділі «Навчання за кордоном» розповість про існуючі моделі закордонної освіти, про умови вступу, навчання та проживання іноземних студентів, що і де найкраще вивчати.