s-osvita.com.ua НАВЧАННЯ В УКРАЇНІ Новини освіти Прийом громадян на навчання до професійно-технічних навчальних закладів продовжено до 1 жовтня 2016 року


Шановні відвідувачі сайту!

Запрошуємо відвідати наш новий сайт OSVITA.IN.NET, де ви зможете ознайомитись з актуальними пропозиціями українських і закордонних університетів і не тільки ...

https://osvita.in.net

Прийом громадян на навчання до професійно-технічних навчальних закладів продовжено до 1 жовтня 2016 року

Як повідомляється у Листі МОНу України від 19.08.2016 №1/9-439 "Щодо продовження прийому громадян на навчання до професійно-технічних навчальних закладів у 2016 році" з різних причин частина потенційних учнів професійно-технічних навчальних закладів не подали документи до приймальних комісій.

Для забезпечення рівного права громадян на здобуття професійно-технічної освіти відповідно до своїх здібностей і нахилів та, своєю чергою, виконання професійно-технічними навчальними закладами регіонального замовлення Міністерство продовжує прийом громадян на навчання до професійно-технічних навчальних закладів на 2016/2017 навчальний рік до 1 жовтня 2016 року.

Зазначено, що відповідно до пункту 6.2 Типових правил прийому до професійно-технічних навчальних закладів України, затверджених наказом Міністерства освіти і науки України від 14 травня 2013 року №499, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України від 29 травня 2013 року за № 823/23355, при невиконанні регіонального замовлення на прийом з окремих професій (спеціальностей) професійно-технічний навчальний заклад може проводити додатковий прийом в межах ліцензованого обсягу.

Джерело: http://mon.gov.ua

07 122 2016ДОРОГІ АБІТУРІЄНТИ І ВИПУСКНИКИ ШКІЛ!

Вас вітає довідково-інформаційний портал
СУЧАСНА ОСВІТА В УКРАЇНІ І ЗА КОРДОНОМ!

Підпишіться у формі підписки (див. нижче), щоб завантажити безкоштовно журнал «Сучасна освіта», в якому навчальні заклади запрошують докладніше дізнатися про набір абітурієнтів і правилах прийому.

Журнал висилається безкоштовно на е-мейл в цифровому форматі.

Ніякого спаму! Увага! Ми не зможемо доставити пошту на домени .ru!