s-osvita.com.ua НАВЧАННЯ В УКРАЇНІ Новини освіти Найголовніше для успішної кар'єри - комунікаційні навички та комп'ютерна грамотність


Шановні відвідувачі сайту!

Запрошуємо відвідати наш новий сайт OSVITA.IN.NET, де ви зможете ознайомитись з актуальними пропозиціями українських і закордонних університетів і не тільки ...

https://osvita.in.net

Найголовніше для успішної кар'єри - комунікаційні навички та комп'ютерна грамотність

Уміння працювати у віртуальній команді та розуміти великі обсяги даних - ці та інші навички будуть обов'язковими для навчання і кар'єри у майбутньому


microsoftКиїв, 31 травня 2016 р. - Щоб бути затребуваними на ринку праці, молодим людям необхідно формувати навички майбутнього.

ТОП-5 навичок, які будуть необхідні у 2020 році, є крос-культурна компетентність (уміння працювати у різних культурних середовищах), обчислювальне мислення (вміння розуміти великі обсяги даних), знання нових медіа (вміння доносити через них свою думку, а також критично оцінювати і використовувати контент у нових медіа), крос-дисциплінарні знання (уміння розуміти різноманітні дисципліни) та віртуальна колаборація (уміння продуктивно працювати у віртуальній команді).

Цими та іншими цікавими фактами поділились спікери заходу від "Майкрософт Україна", який відбувся 30 травня у Києві в Inveria Flow Space.

Зустріч недаремно відбулась напередодні літа. Попереду - три місяці, за які студенти та молоді спеціалісти можуть багато змінити в своєму житті, якщо поставлять таку мету. Серед спікерів були представники соціальних установ, наприклад, завідувач відділу соціальної безпеки Національного інституту стратегічних досліджень Олександр Цимбал; бізнесу - операційний директор "Майкрософт Україна" Тетяна Марушевська; освітніх закладів - Олександра Войчишин, директор інноваційної школи з м. Заліщики (Тернопільська область), лідерів думок - Володимир Дегтярьов, директор PR-агентства Newsfront, коуч та спортсмен.

"Щоб українці здобували "навички майбутнього", необхідно, щоб держава, бізнес, медіа та лідери думок ефективно працювали разом, - коментує операційний директор "Майкрософт Україна" Тетяна Марушевська. - Microsoft прагне створити екосистему нової освіти, тому ми зібрали сьогодні представників цих верств разом, щоб обговорити те, як досягти нашої спільної мети - це сучасні, освічені українці, які ідуть в ногу з часом".

Спікери розповіли як провести літо з користю для себе, якими навичками потрібно володіти в сучасному цифровому світі, що потрібно уміти студентам та молодим спеціалістам вже сьогодні та чи можна у житті кардинально змінити свою професію.

Студентам радять розвивати комунікативні здібності, творчість та інноваційність, критичне мислення - саме це стане для них значною конкурентною перевагою при оволодінні професіями майбутнього.

Також одна із важливих порад для молоді - намагатись опанувати якомога більш широкий набір навичок, які не оцінюються навчальною програмою, але є фундаментальними для кожної професії. Це переважно комунікативні та управлінські вміння: наприклад, встановлення відносин, робота в команді, слухання і розуміння співрозмовника, проведення переговорів, навички переконання, ораторське мистецтво, проведення презентацій, ведення дискусій, вирішення проблем тощо.

Про корпорацію Microsoft
Заснована у 1975 році корпорація Microsoft є визнаним світовим лідером у галузі розробки програмного забезпечення, а також у наданні послуг та рішень, які допомагають людям та компаніям досягати більшого.
З 2003 року в Україні працює компанія "Майкрософт Україна", до завдань якої входить розвиток ринку програмного забезпечення, а також впровадження і локалізація новітніх технологій на території України.
Додаткову інформацію про компанію та продукти Microsoft можна знайти на веб-сторінці Microsoft: www.microsoft.ua.
Microsoft ® є товарним знаком Microsoft Corporation у США та в інших країнах. Інші назви продуктів і компаній, що згадуються в даному документі, можуть бути товарними знаками відповідних власників.

Джерело: PR-агенція Newsfront

07 122 2016ДОРОГІ АБІТУРІЄНТИ І ВИПУСКНИКИ ШКІЛ!

Вас вітає довідково-інформаційний портал
СУЧАСНА ОСВІТА В УКРАЇНІ І ЗА КОРДОНОМ!

Підпишіться у формі підписки (див. нижче), щоб завантажити безкоштовно журнал «Сучасна освіта», в якому навчальні заклади запрошують докладніше дізнатися про набір абітурієнтів і правилах прийому.

Журнал висилається безкоштовно на е-мейл в цифровому форматі.

Ніякого спаму! Увага! Ми не зможемо доставити пошту на домени .ru!