s-osvita.com.ua НАВЧАННЯ В УКРАЇНІ Новини освіти Університет банківської справи та Східноукраїнський національний університет підписали угоду про співробітництво


Шановні відвідувачі сайту!

Запрошуємо відвідати наш новий сайт OSVITA.IN.NET, де ви зможете ознайомитись з актуальними пропозиціями українських і закордонних університетів і не тільки ...

https://osvita.in.net

Університет банківської справи та Східноукраїнський національний університет підписали угоду про співробітництво

ДВНЗ "Університет банківської справи" підписав угоду про освітньо-наукове співробітництво зі Східноукраїнським національним університетом імені Володимира Даля (м. Луганськ).

Угода була підписана з метою реалізації спільних проектів в освітній, науковій, гуманітарній діяльності. За словами ректора Університету банківської справи Тамари Смовженко, університети здійснюватимуть обмін студентами, спільно готуватимуть фахівців за кількома освітніми програмами, а студенти відтепер зможуть отримати подвійний диплом у сфері технічної та економічної освіти на базі Черкаського інституту УБС.

Університет банківської справиУгодою також передбачається розвиток технологій дистанційного навчання у відповідності з сучасними світовими тенденціями. Співробітництво у галузі освіти буде здійснюватися шляхом двосторонніх обмінів викладачами університетів з метою досягнення нових позитивних результатів в педагогічній діяльності, передбачено також спільне проходження стажувань та підвищення кваліфікації.

Університети будуть поглиблювати наукове співробітництво, створюватимуть сприятливі умови для науково-дослідної роботи, а також спільно готуватимуть кадри вищої кваліфікації, враховуючи наявність в вищих навчальних закладах, спеціалізованих вчених рад.

ДВНЗ "Університет банківської справи" - вищий навчальний заклад, який має IV рівень акредитації, створений відповідно до Розпорядження Кабінету Міністрів України від 24.06.2006р. Університет банківської справи об'єднує чотири інститути у Харкові, Львові, Черкасах та Інститут банківських технологій та бізнесу у м. Києві. Розпорядженням Кабінету Міністрів України №666-р від 24.06.2015р. Університет банківської справи з 1 вересня 2015 року передано з управління Національного банку України до сфери управління Міністерства освіти і науки України.

Прес-служба Університету банківської справи

07 122 2016ДОРОГІ АБІТУРІЄНТИ І ВИПУСКНИКИ ШКІЛ!

Вас вітає довідково-інформаційний портал
СУЧАСНА ОСВІТА В УКРАЇНІ І ЗА КОРДОНОМ!

Підпишіться у формі підписки (див. нижче), щоб завантажити безкоштовно журнал «Сучасна освіта», в якому навчальні заклади запрошують докладніше дізнатися про набір абітурієнтів і правилах прийому.

Журнал висилається безкоштовно на е-мейл в цифровому форматі.

Ніякого спаму! Увага! Ми не зможемо доставити пошту на домени .ru!