s-osvita.com.ua НАВЧАННЯ В УКРАЇНІ Новини освіти Донецький економічний університет оголосив про набір абітурієнтів у Кривому Розі


Шановні відвідувачі сайту!

Запрошуємо відвідати наш новий сайт OSVITA.IN.NET, де ви зможете ознайомитись з актуальними пропозиціями українських і закордонних університетів і не тільки ...

https://osvita.in.net

Донецький економічний університет оголосив про набір абітурієнтів у Кривому Розі

Заклад готовий навчати близько 450 першокурсників на бюджетній основі

Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, який переїхав до Кривого Рогу, розпочав прийом документів від абітурієнтів. Про це повідомили в департаменті освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації.

Як заявили в департаменті, донецький університет, який на початку листопаду виїхав з підконтрольної бойовикам території, очікує набрати близько тисячі студентів. Подати заявку на вступ можна до 24 листопада.

«Через ситуацію на Донбасі донецький університет так і не зміг розпочати вступну кампанію у запланований термін. Наразі університет економіки і торгівлі має більше тисячі місць ліцензійного обсягу. Зокрема, заклад готовий навчати близько 450 першокурсників на бюджетній основі», – повідомили в департаменті.

Нагадаємо, 3 листопада Донецький національний університет відкрився у Вінниці. Виш розмістився у приміщеннях заводу "Кристалл".

13 жовтня Луганський державний медичний університет прийняв рішення переїхати з Луганська в місто Рубіжне Луганської області.

Раніше з Луганська переїхали Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля та Луганський національний університет імені Тараса Шевченка у Сєвєродонецьк та Старобільськ Луганської області відповідно. 

Згодом стало відомо, що Донецький юридичний інститут МВС України через військові дії на Донбасі рішенням керівництва МВС передислоковано у Кривий Ріг, а Луганський університет внутрішніх справ ім. Дідоренка – у Суми.

Джерело: Тиждень (http://tyzhden.ua)

07 122 2016ДОРОГІ АБІТУРІЄНТИ І ВИПУСКНИКИ ШКІЛ!

Вас вітає довідково-інформаційний портал
СУЧАСНА ОСВІТА В УКРАЇНІ І ЗА КОРДОНОМ!

Підпишіться у формі підписки (див. нижче), щоб завантажити безкоштовно журнал «Сучасна освіта», в якому навчальні заклади запрошують докладніше дізнатися про набір абітурієнтів і правилах прийому.

Журнал висилається безкоштовно на е-мейл в цифровому форматі.

Ніякого спаму! Увага! Ми не зможемо доставити пошту на домени .ru!