s-osvita.com.ua НАВЧАННЯ В УКРАЇНІ Новини освіти 100-й номер: ідемо в нове десятиліття!


Шановні відвідувачі сайту!

Запрошуємо відвідати наш новий сайт OSVITA.IN.NET, де ви зможете ознайомитись з актуальними пропозиціями українських і закордонних університетів і не тільки ...

https://osvita.in.net

100-й номер: ідемо в нове десятиліття!

У вас в руках сотий номер журналу "Сучасна освіта". Його вихід - знакова подія в житті тих, хто більше 10 років трудиться над створенням видання, прагнучи донести через нього до наших читачів все найновіше і важливе в системі освіти України і за кордоном.

журнал "Сучасна освіта" - сотий номер10-15 років тому, в період створення журналу "Сучасна освіта", друковані ЗМІ в нашому інформаційному просторі відігравали значно більшу роль, ніж сьогодні. Важко уявити, що отримання інформації через Інтернет для середньостатистичного співвітчизника було практично заблоковано, джерелом інформації в усіх куточках України залишалися друковані видання. Тому перша зустріч майбутніх абітурієнтів з вищими навчальними закладами, курсами різного рівня і профілю для багатьох сотень тисяч наших читачів відбувалася саме на сторінках нашого журналу, не кажучи вже про можливість поставити запитання ректору того чи іншого вищого навчального закладу в рамках рубрики "Вам відповідає ректор".
Нинішнього читача безсумнівно здивує, що на сторінках перших номерів журналу ми розповідали молоді, та й людям більш старшого віку, про важливість навчання роботі на ПК, а тепер ми запрошуємо читачів на курси дистанційної освіти або сертифіковані курси для IT-фахівців, знайомимо з освітніми програмами різних корпорацій!
Якщо ще кілька років тому на сторінках нашого видання ми говорили про освітньо-кваліфікаційних рівнях вищої освіти, другу вищу освіту, отримання ступеня МВА, перші кроки з входження України в Болонський процес, то сьогодні на передній план вийшли питання мобільності українських студентів, обговорення переваг тієї чи іншої програми другої вищої або МВА.
Будь-які зміни в тематиці, побудові рубрик незмінно були пов'язані з тими проблемами, які хвилювали нашу читацьку аудиторію.
З можливістю широкого доступу читачів до Інтернету виникла електронна версія нашого видання, що дозволяє отримувати інформацію дистанційно.
Поява в журналі самостійного розділу "Освіта за кордоном" також було відгуком на підвищений інтерес сучасної молоді до міжнародних освітніх програм.
І надалі ми будемо прагнути до того, щоб наші читачі знаходили на сторінках журналу відповіді на головні для них питання.
Ми дякуємо читачам, партнерам, друзям видання за підтримку нашого журналу і відданість йому. Впевнені, що Ви розділите з нами радість нинішньої події. Ваше добре ставлення, зацікавленість завжди допомагає нам не зупинятися у творчому пошуку і розвитку.
До нових цікавих зустрічей на сторінках журналу "Сучасна освіта"!

 

З повагою, колектив редакції

07 122 2016ДОРОГІ АБІТУРІЄНТИ І ВИПУСКНИКИ ШКІЛ!

Вас вітає довідково-інформаційний портал
СУЧАСНА ОСВІТА В УКРАЇНІ І ЗА КОРДОНОМ!

Підпишіться у формі підписки (див. нижче), щоб завантажити безкоштовно журнал «Сучасна освіта», в якому навчальні заклади запрошують докладніше дізнатися про набір абітурієнтів і правилах прийому.

Журнал висилається безкоштовно на е-мейл в цифровому форматі.

Ніякого спаму! Увага! Ми не зможемо доставити пошту на домени .ru!