ВСТУПНА КАМПАНІЯ - 2024

Кращі українські університети чекають тебе. Довідник технікумів і коледжів України

ВСТУПНА КАМПАНІЯ - 2024 ВСТУПНА КАМПАНІЯ - 2024

НАВЧАННЯ УКРАЇНЦІВ ЗА КОРДОНОМ

Університету світу чекають тебе: умови вступу, вартість навчання, гранти і стипендії

НАВЧАННЯ УКРАЇНЦІВ ЗА КОРДОНОМ НАВЧАННЯ УКРАЇНЦІВ ЗА КОРДОНОМ

Современное образование (Украина и мир)

Современное образование (Украина и мир)

Современное образование (Украина и мир) Современное образование (Украина и мир)

Читать новый номер журнала


Шановні відвідувачі сайту!

Запрошуємо відвідати наш новий сайт OSVITA.IN.NET, де ви зможете ознайомитись з актуальними пропозиціями українських і закордонних університетів і не тільки ...

https://osvita.in.net


 

электронная подписка

ДОРОГІ АБІТУРІЄНТИ І ВИПУСКНИКИ ШКІЛ!

Ми підготували для вас корисний сервіс «Безкоштовну он-лайн передплату» на свіжий випуск журналу «Сучасна освіта». Щоб підписатись, заповніть форму (внизу).

Ви будете отримувати на електронну пошту номер журналу одразу після його виходу в світ.

На сторінках журналу завжди актуальна інформація, поради, як правильно вибрати навчальний заклад і майбутню професію, і як отримати престижну освіту.

Читайте, аналізуйте, вирішуйте - ми допоможемо!

 

Ніякого спаму! Увага! Ми не зможемо доставити пошту на домени .ru!


 

Сучасна освіта в Україні і за кордоном

Реєстрація на ЗНО - 2012

Реєстрація осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні (далі – ЗНО) 2012 року
триватиме з 1 січня до 20 лютого.

Загальні вимоги щодо реєстрації осіб для проходження ЗНО

1. Ознайомитись із:

Правилами прийому до вищого навчального закладу, де вказано перелік конкурсних предметів, результати ЗНО з яких мають бути зазначені в Сертифікаті зовнішнього незалежного оцінювання (далі – Сертифікат);

2. Здійснити вибір предметів, із яких Ви бажаєте скласти тести.

                  Увага! У 2012 році ЗНО проводитиметься з таких предметів:

 

українська мова і література

математика

історія України

фізика

російська мова

біологія

хімія

географія

всесвітня історія

іноземні мови (англійська, німецька,
французька, іспанська)*

Загальна кількість предметів, вибраних Вами для складання тестів, не повинна перевищувати чотирьох.

* Вам буде надано можливість скласти тест лише з однієї іноземної мови.

3. Підготувати необхідні для реєстрації документи та матеріали:

копію паспорта (сторінки з фотокарткою, прізвищем, ім’ям, по батькові та датою народження) або свідоцтва про народження (для осіб, яким станом на 1 вересня 2011 року не виповнилося шістнадцять років і які не отримали паспорт);

копію документа про повну загальну середню освіту. Якщо Ви такого документа ще не маєте, але здобудете повну загальну середню освіту в 2012 році – подайте довідку з навчального закладу за формою, розробленою Українським центром оцінювання якості освіти (зразок довідки);

дві ідентичні фотокартки для документів розміром 3 х 4 см;

висновок закладу охорони здоров’я про необхідність створення особливих (специфічних) умов проходження ЗНО (у разі потреби надають особи, які мають захворювання, що можуть бути перешкодою для участі в тестуваннях);

копію документа про зміну прізвища, ім’я, по батькові (для осіб, у документах яких є розбіжності в особових даних);

переклади документів державною мовою, завірені нотаріально (для осіб, які подають документи, оформлені іноземною мовою);

заяву-реєстраційну картку. Сформувати її можна самостійно, скориставшись програмою створення заяви-реєстраційної картки особи, яка бажає пройти зовнішнє незалежне оцінювання в 2012 році (далі – Програма), розміщеною на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти, або звернувшись за допомогою до працівника пункту реєстрації. Програма буде доступна з 1 січня 2012 року.

На копіях документів, що надаються для реєстрації, напишіть Згідно з оригіналом (без лапок), поставте особистий підпис і зазначте власне прізвище, ініціали та дату засвідчення копії.

4. Надіслати не пізніше 20 лютого на адресу відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти (далі – регіональний центр) реєстраційні документи. Пересилку документів бажано здійснити цінним листом із описом вкладення.

Підтвердженням факту реєстрації для участі в ЗНО є Сертифікат, який буде надіслано Вам рекомендованим листом разом із:

реєстраційною карткою абітурієнта;

інформаційним бюлетенем «Зовнішнє незалежне оцінювання. 2012 рік»;

повідомленням про створення особливих умов проходження зовнішнього оцінювання (для осіб, які надали відповідний висновок закладу охорони здоров’я).

Застереження:

Ви не будете зареєстровані для проходження ЗНО, якщо:

надішлете не всі документи, необхідні для здійснення реєстрації;

неналежно оформите заяву-реєстраційну картку;

зазначите в заяві-реєстраційній картці недостовірні дані;

подасте заяву пізніше встановленого терміну (визначається за поштовим штемпелем відправлення).

Про факт відмови в реєстрації для проходження ЗНО Вам буде надіслано повідомлення.

Отримавши повідомлення, усуньте причини, що стали підставою для прийняття такого рішення, та надішліть повторно реєстраційні документи до відповідного регіонального центру.

Також Вам буде відмовлено в реєстрації, якщо ми не зможемо створити особливі (специфічні) умови для проходження ЗНО відповідно до поданого висновку закладу охорони здоров’я.

Якщо протягом трьох тижнів з моменту відправлення реєстраційних документів Ви не отримали Сертифікат або лист з відмовою в реєстрації, зверніться до відповідного регіонального центру за телефоном інформаційної підтримки.

Якщо у Вас виникла потреба змінити перелік предметів, із яких необхідно скласти тести, або внести зміни до персональних даних, то пройдіть реєстрацію повторно, надіславши до регіонального центру реєстраційні документи та раніше отриманий Сертифікат 2012 року.

Зміни до реєстраційних даних можна вносити лише до 5 березня (дата подання визначається за поштовим штемпелем).

Особи, які виявили бажання пройти ЗНО, але через певні причини не мають можливості зареєструватися в установленому порядку, повинні в межах часу, відведеного на реєстрацію, особисто звернутися до відповідного регіонального центру.

Не відкладайте реєстрацію на останні дні. Це зумовить додаткові проблеми як для Вас, так і працівників регіональних центрів.

Бажаємо успіхів!

Представляем вашему вниманию s-osvita.com.ua и Журнал «Сучасна освiта» - помощники в выборе учебного заведения.
   Университеты, академии и институты, техникумы, колледжи и училища , тренинги и семинары , курсы , обучение за рубежом , повышение квалификации или второе высшее образование, аспирантура и магистратура, докторантура, МВА - наблюдайте за рынком образовательных услуг, делайте выводы и стройте планы.
   Поступите в Вуз Киева или Украины. Лучшие институты, университеты и академии Киева и Украины ждут вас. Получите высшее или второе высшее образование в одном из негосударственных или государственных вузов Киева, Украины. Медицинские академии, педагогические университеты, юридические институты, экономические институты, финансовые академии, технические вузы, гуманитарные вузы, социальные вузы приглашают тебя на дни открытых дверей . Найдите свой вуз на s-osvita.com.ua
    Читайте наш всеукраинский рекламно-информационный журнал «Сучасна освiта», который издается с 1997 года. В статьях журнала найдете об образовании почти все: от комментариев к законам и перспективных планах правительства страны - до разбора ситуаций на экзаменах и практических советов преподавателей.