s-osvita.com.ua ОБУЧЕНИЕ ЗА РУБЕЖОМ Стипендии и гранты Гранти 2014-2015р. для навчання в магістратурі в Швейцарії


Шановні відвідувачі сайту!

Запрошуємо відвідати наш новий сайт OSVITA.IN.NET, де ви зможете ознайомитись з актуальними пропозиціями українських і закордонних університетів і не тільки ...

https://osvita.in.net

Гранти 2014-2015р. для навчання в магістратурі в Швейцарії

 

Університет Лозанни

Дедлайн : 2013-12-15. Країна: Switzerland. Область наук: загальнонаукові.
Тип гранту : For studying abroad. For students.

Університет Лозанни (University of Lausanne, UNIL) повідомляє про прийом заявок від молодих фахівців на участь у конкурсі грантів ( стипендій ) для навчання в магістратурі Університету .

Гранти присуджуються на конкурсній основі для навчання за програмами , які пропонує UNIL . Планується виділення приблизно 10 грантів.

До участі у конкурсі запрошуються фахівці, що мають диплом бакалавра (або його еквівалент), отриманий в закордонному внз.

Розмір гранту CHF 1,600  - на місяць , виплати передбачені в період з 15 вересня по 15 липня; загальна тривалість стипендіального періоду не перевищує строк, встановлений для навчання в університеті за обраною магістерською програмою (півтора чи два роки).

Заявки приймаються до 15 грудня 2013 року.

Детальна інформація про участь у конкурсі представлена на сайті UNIL : http://www.unil.ch/international

Бернський університет

Дедлайн : 2013-11-30. Країна: СНД; Switzerland. Область наук: загальнонаукові. Тип гранту: Competition. For studying abroad. For students. Scholarships.

Бернський Університет ( Universitat Bern) повідомляє про проведення конкурсу грантів для навчання в магістратурі університету студентів-іноземців з вересня 2014 року.
Університет планує виділити шість грантів іноземним студентам , які проявили неабиякі здібності в навчанні в бакалавраті в рідній країні. Гранти надаються для навчання в магістратурі будь-якого факультету Бернського університету, крім напрямків, пов'язаних з біомедициною. Список магістерських програм і факультетів можна знайти на сайті університету: http://www.zib.unibe.ch/content/master
Щомісячні виплати стипендіату складуть 1600 швейцарських франків. Слід взяти до уваги , що вартість життя в Швейцарії вище, ніж в інших європейських країнах. Мінімальні щомісячні витрати студента в середньому складають близько 2000 швейцарських франків. Орієнтовна деталізація витрат наведена в розділі FAQs : http://www.int.unibe.ch/content/incoming

Спочатку грант виділяється на 13 місяців навчання , починаючи з 1 вересня 2014 року. Фінансування буде продовжено після закінчення зазначеного строку за умови академічної успішності стипендіата .
Претендувати на участь у програмі можуть іноземні фахівці , які проживають на момент подачі заявки за межами Швейцарії, які отримали диплом бакалавра в університеті за межами Швейцарії. Диплом бакалавра повинен бути отриманий не пізніше липня 2014 року. Спеціальність в дипломі повинна співпадати з магістерською програмою, яка обрана для вивчення в Бернському університеті.
Відбір кандидатів на участь у програмі проходить кілька етапів. На першому етапі комісія розглядає надіслані заявки з урахуванням відповідності всім формальним вимогам до документів. На наступному етапі зі списку претендентів відбираються кандидати, кваліфікація, академічна успішність, мотивація і потенціал яких з точки зору відбіркової комісії робить їх найбільш перспективними кандидатами на участь в програмі.
Пакет документів, необхідних для участі в Конкурсі, необхідно надіслати до Університету до 30 листопада 2013 року.
Детальна інформація про участь у Конкурсі опублікована на сайті Університету : http://www.int.unibe.ch

07 122 2016ДОРОГІ АБІТУРІЄНТИ І ВИПУСКНИКИ ШКІЛ!

Вас вітає довідково-інформаційний портал
СУЧАСНА ОСВІТА В УКРАЇНІ І ЗА КОРДОНОМ!

Підпишіться у формі підписки (див. нижче), щоб завантажити безкоштовно журнал «Сучасна освіта», в якому навчальні заклади запрошують докладніше дізнатися про набір абітурієнтів і правилах прийому.

Журнал висилається безкоштовно на е-мейл в цифровому форматі.

Ніякого спаму! Увага! Ми не зможемо доставити пошту на домени .ru!

В разделе «Стипендии и гранты» собраны лучшие гранты, оплачиваемые стажировки, правительственные программы для украинских студентов. Вы найдете всю необходимую информацию про размер стипендии (гранта), дедлайны, требования, продолжительность обучения, объем финансирования и т.п.