s-osvita.com.ua ОБУЧЕНИЕ ЗА РУБЕЖОМ Стипендии и гранты Стипендії для навчання у Румунії


Шановні відвідувачі сайту!

Запрошуємо відвідати наш новий сайт OSVITA.IN.NET, де ви зможете ознайомитись з актуальними пропозиціями українських і закордонних університетів і не тільки ...

https://osvita.in.net

Стипендії для навчання у Румунії

МЗС Румунії виділило стипендії для навчання у Румунії на 2016-2017 навчальний рік  для студентів з країн, які не є членами ЄС.

Навчання проводитиметься за такими спеціальностями: економіка, фінанси, сільське господарство, медицина, мистецтво, журналістика, політичні та суспільні науки.

Румунська сторона оплачує студентам I-IV курсів стипендію у розмірі 65 євро, магістрам - 75 євро та аспірантам - 85 євро. Також всі стипендіати забезпечуються безкоштовними місцями в гуртожитках.
Останній термін подачі документів:
    01.03.2016 до Посольства Румунії в Україні;
    15.03.2016 до Посольства України в Румунії.

Більш детальну інформацію про умови навчання в Румунії та список відповідних румунських вищих навчальних закладів можна отримати румунською,  англійською  та французькою мовами на сайті МЗС Румунії: http://www.mae.ro/node/1794.

Джерело: http://mon.gov.ua

07 122 2016ДОРОГІ АБІТУРІЄНТИ І ВИПУСКНИКИ ШКІЛ!

Вас вітає довідково-інформаційний портал
СУЧАСНА ОСВІТА В УКРАЇНІ І ЗА КОРДОНОМ!

Підпишіться у формі підписки (див. нижче), щоб завантажити безкоштовно журнал «Сучасна освіта», в якому навчальні заклади запрошують докладніше дізнатися про набір абітурієнтів і правилах прийому.

Журнал висилається безкоштовно на е-мейл в цифровому форматі.

Ніякого спаму! Увага! Ми не зможемо доставити пошту на домени .ru!

В разделе «Стипендии и гранты» собраны лучшие гранты, оплачиваемые стажировки, правительственные программы для украинских студентов. Вы найдете всю необходимую информацию про размер стипендии (гранта), дедлайны, требования, продолжительность обучения, объем финансирования и т.п.