s-osvita.com.ua ОБУЧЕНИЕ ЗА РУБЕЖОМ Стипендии и гранты Програма міжнародних соціальних стажувань Global Citizen


Шановні відвідувачі сайту!

Запрошуємо відвідати наш новий сайт OSVITA.IN.NET, де ви зможете ознайомитись з актуальними пропозиціями українських і закордонних університетів і не тільки ...

https://osvita.in.net

Програма міжнародних соціальних стажувань Global Citizen

У 2014 році стартував соціальний проект «Global Citizen» від AIESEC. Програма міжнародних соціальних стажувань дає можливість відвідати Марокко, Шрі-Ланку, Бразилію, Китай, Сербію, Болгарію та Польщу.

Участь у проекті – чудова нагода для самореалізації, корисний досвід роботи у команді та спосіб заглибитися у культуру інших країн.

Global CitizenПрограма Global Citizen розвиває навички, які будуть цінними для професійного росту. Разом з тим, ти отримаєш незабутні враження та спогади, відчуєш яскраві емоції  та знайдеш нових друзів. Зможеш розвинути особистісні якості та досвід роботи у команді.
Беручи участь у міжнародній програмі соціальних стажувань, ти покращуєш свої шанси на працевлаштування у найкращих компаніях, отримуєш досвід роботи в соціальній сфері та нові ідеї для своїх проектів. Програма Global Citizen дозволяє не лише підвищити рівень володіння англійською мовою а й поринути у нову культуру та подорожувати. Тривалість проекту складає 6-8 тижнів. Існують декілька напрямків стажувань: культура, освіта, екологія та здоров’я.

* Стажування – вихід із зони комфорту та самореалізація
* Корисний досвід роботи в країні своєї мрії
* Підвищення шансів на працевлаштування в бажаній компанії
* Втілення яскравих ідей у власному start-up

     Соціальна програма міжнародних стажувань - спосіб побачити світ, розкрити власні можливості на повну та отримати незабутні враження від своєї подорожі.
Виходь із зони комфорту та отримуй корисний досвід разом з нами - цікавий світ змін та можливостей чекає саме на тебе!

Заповнити анкету та дізнатися детальну інформацію можна на сайті:
http://www.aiesec.ua/uk/exchange/exchangeprogramme

За деталями звертайся до:
Ольги Бібікової, PR менеджера "Global Citizen"
+38 063 963 90 60
olga.bibikova@aiesec.net

Організатором фестивалю є міжнародна молодіжна організація AIESEC, що об’єднує активну молодь із 124 країн світу та територій. Члени організації особистісно та професійно розвиваються, отримуючи унікальний лідерський досвід та змінюючи світ на краще.
Офіційний сайт організації у Києві: http://kyiv.aiesec.ua

07 122 2016ДОРОГІ АБІТУРІЄНТИ І ВИПУСКНИКИ ШКІЛ!

Вас вітає довідково-інформаційний портал
СУЧАСНА ОСВІТА В УКРАЇНІ І ЗА КОРДОНОМ!

Підпишіться у формі підписки (див. нижче), щоб завантажити безкоштовно журнал «Сучасна освіта», в якому навчальні заклади запрошують докладніше дізнатися про набір абітурієнтів і правилах прийому.

Журнал висилається безкоштовно на е-мейл в цифровому форматі.

Ніякого спаму! Увага! Ми не зможемо доставити пошту на домени .ru!

В разделе «Стипендии и гранты» собраны лучшие гранты, оплачиваемые стажировки, правительственные программы для украинских студентов. Вы найдете всю необходимую информацию про размер стипендии (гранта), дедлайны, требования, продолжительность обучения, объем финансирования и т.п.