s-osvita.com.ua ЖУРНАЛ «СУЧАСНА ОСВІТА» Статьи из журнала Обучение за границей Визнання іноземних документів


Шановні відвідувачі сайту!

Запрошуємо відвідати наш новий сайт OSVITA.IN.NET, де ви зможете ознайомитись з актуальними пропозиціями українських і закордонних університетів і не тільки ...

https://osvita.in.net

Визнання іноземних документів

Визнання іноземних документів про освіту (нострифікація) здійснюється шляхом встановлення відповідності академічних, професійних прав та освітніх, освітньо-кваліфікаційних рівнів іноземних документів про освіту (кваліфікацій) державним стандартам освіти України.

Процедура визнання має на меті забезпечити права громадян, які здобули освіту в інших державах, на продовження освіти та професійну діяльність в Україні і здійснюється в індивідуальному порядку.

В результаті процедури визнання власник іноземних документів про освіту отримує свідоцтво, яким підтверджується право власника документів, виданих навчальним закладом іншої держави, на продовження освіти або працевлаштування за фахом в Україні. Видача такого свідоцтва здійснюється на підставі рішення уповноваженого органу – Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

Процедура визнання іноземних документів про освіту включає в себе: перевірку автентичності документів і встановлення відповідності кваліфікації в дипломі освітньо-кваліфікаційному рівню в Україні. На підставі результатів перевірки та експертизи приймається рішення МОНмолодьспорту про повне чи умовне визнання або відмову у визнанні. Роботи з підготовки документів для прийняття міністерством рішення щодо визнання іноземних документів про освіту доручені ДП «Інформаційно-іміджевий центр», яке виконує функції Національного інформаційного центру академічної мобільності (ENIC-Україна) згідно з Постановою КМУ від 31.08.2011 р. № 924.

 Подати документи про освіту для здійснення процедури визнання (нострифікації) можна за адресою:

м. Київ, вул. Павловська, 26/41, ДП «Інформаційно-іміджевий центр».

Докладну інформацію Ви можете отримати:

за тел. (044) 486-20-43, 486-25-43 або на сайті www.apostille.in.ua (розділ «Нострифікація»)

07 122 2016ДОРОГІ АБІТУРІЄНТИ І ВИПУСКНИКИ ШКІЛ!

Вас вітає довідково-інформаційний портал
СУЧАСНА ОСВІТА В УКРАЇНІ І ЗА КОРДОНОМ!

Підпишіться у формі підписки (див. нижче), щоб завантажити безкоштовно журнал «Сучасна освіта», в якому навчальні заклади запрошують докладніше дізнатися про набір абітурієнтів і правилах прийому.

Журнал висилається безкоштовно на е-мейл в цифровому форматі.

Ніякого спаму! Увага! Ми не зможемо доставити пошту на домени .ru!